FUCK the reality

Bra jävla skit

Aa faan just nu leker allt typ, life is gooooood man !
 
Bloggat dåligt den här veckan I know men skitsamma, majoriteten av dom som är inne här och läser är ju iaf bara haters som måste hålla koll på va jag gör hela tiden, era nyfikna bittra jävlar men varsågoda, här har ni ;)
 
Springer runt som speedad på tjack hela dagarna med Emmma och Tjackis typ och driver varandra till vansinne och även alla andra runt omkring men aja vi har fett kul iaf så känns som att allt annat kvittar då, lr hur? :D
 
Igår shoppade jag loss med mammas kort i globen, blev typ 3 par jeans, 1 linne, 5 olika tröjor/toppar, lite smycken osv osv = jätteglad chey!
 
Ikv blir de att hänga i gäng hemma hos Felix iaf med Emma och Kim, avlider typ redan för jag vet hur efterblivet de kommer bli hahaha, ooooorkar inteeeeee x'D
 
Juste haha, satt på terapin idag och diskuterade allt som hänt under dom här veckorna och hon avslutar med att påminna mig om att softa med alkoholen i helgen och gärna köra varannan vatten lr iaf byta ut så jag kör 25% vin och 75% sprite ist för tvärtom hahahaha så jävla skön vem tror hon att hon pratar med liksom? Fattar inet alls va hon menar xD Efter 3 glas ligger jag ju typ på golvet och försöker lära mig simma typ men vadå de är standard ju, ere helg så ere ;D
 
Nu sk ajag kasta i mig en kaffe, locka håret lite och ta fett med egobilder och bomba instagram med tills Felix och gänget tränat färdigt, tyyyyyyyp !
 

 
 
Hepp påre !

Morgonmys <3

Kan ju inte direkt påstå att jag klagar just nu :')
Snöstorm och -15 är inget för oss så vi stannar nog här ett tag hihi ^^
♥ K . Ä . R . L . E . K ♥

Onsdag I'm in love

Aa de går fort i svängarna här, alla som känner mig vet att mina humörsvängningar går upp och ner, fortare och läskigare än självaste vilda musen på gröna lund. Men nog om detta.
 
Vaknade upp på strålande humör och utvilad efter att ha krupit ner i sängen runt 8.00 imorse, vaknade då som förväntat upp igen vid 15.30 och läser gulliga sms de första jag  gör, aaaaaaw då blir man ju typ en såhär asamegasuperduperlyckligchey lr hur :D Dagens outfit blir ett smile, endast! ;)
 
Ska käka lite frulle nu och sen möta upp finaste Emma för lite solning. Vidare hem till mig sen för att fixa oss och insupa lite vin och skvallra i vanlig ordning innan vi kravlar oss ner till Olles för de vi gillar att kalla onsdagsöl. Bra jävla planering :) Tidsoptimist som jag är så borde jag dock sätta fart nu. Lr iofs om JAG är tidsoptimist så vete faan va Emma är för ngt, vill inet gå in på detaljer och va elak då jag tycker om henne så mkt men aa vi kan väl göra en liknelse med en pårökt snigel som nyss blivit trampad på, nuff said..
 
 Lite blandade kompostbilder från veckan
 
Höööööörs !
 
 

and I'm back..

..to where I started from.
 
Ni vet den där när man bara vill stoppa fingrarna i halsen och spy upp all ångest och all annan skit man bär runt på? Där är vi nu, igen, fast utan fingrarna, dom behövs som vanligt inte.
 
Så länge jag kan minnas har min kropp reagerat såhär när ngt är jobbigt och jag inte mår bra. Att inte kunna kontrollera sin kropp på de sättet är sjukt obehagligt och blir extra jobbigt när de pågår under längre perioder och jag knappt vågar gå ut för jag inte vet om lr när de kan hända. Inte så kul när man sitter på bussen lr är ute bland folk i övrigt liksom. Att behöva ursäkta sig för att gå på toaletten, sätta på kranen för fullt och bara låtsas som om allt är ok. De funkar inte, speciellt inte bland folk som känner mig, för dom vet.
 
Vill bara kasta den här natten åt helvete just nu, vill sova men kan inte trots att jag vart vaken i 1 dygn, får liksom ingen ro. Försöker sova men kan inte.
 
Jag behöver verkligen en paus från allt, komma bort och ladda om batterierna, läka hjärtat, huvudet och resten av kroppen. Fixar inte dehär längre.
 
 
// emogirl87 

Nights

Jobbig kväll.. Tänker alldeles för mkt. Vill inte, orkar inte.
 
 

Lugn tisdag

Typ inte gjort ett skit idag förutom att sola med Emma på kvällen och fjantat runt oss men ibland behövs de inte så mkt mer än så för att man ska va glad :)
 
Ligger och kollar på Revenge nu och dricker te och äter macka medans Rizzla sitter brevid och langar blickar som säger att hon inte har ätit ngt på 14 dagar och kommer dööööö om hon inte får en liten mackbit haha! I love her 2 much för att säga nej hihi ^^
 
 
Vi hörs imorn, natti !
 

Sunshine

Har ÄNTLIGEN lyckats vända tillbaka dygnet igen :D Sket i att gå och lägga mig igår och passade på att få massa gjort hemma ist, tokspeedad på kaffe lyckades jag städa, köra diskmaskinen, tvätta, bädda rent ochha hemmaspa för mig sj med ansiktsmask, rakning, hårinpackning och hela köret, asmyyyyys! Hade tänkt springa en runda också men va alldeles för kallt kände jag och sen kom Jackan hit och lite senare kom Felix också :)
 
Vi låg i soffan och degade bara och kollade på outsiders på tv, va så sjukt jävla konstiga människor med där igår vi låg typ och skrattade så tårarna sprutade, kunde typ inte andas hahahahaha x'D
Jackan drog hem vid 22 typ så tog med mig Rizzla och följde med henne en bit på vägen då sen gick jag hem igen.
Sen skulle jag och Felix kolla på en av Johan Falk filmerna för jag har inte sett ngn av dom men de gick väl typ 15 min sen däckade vi båda i soffan så så bra va den haha xD Jag hade ju dygnat så inte så konstigt jag av trött iofs, vaknade upp i soffan imorse vid typ 9.00 och kände mig jättepigg och så sken ju solen för fullt ute också och då blir man ju ännu piggare och gladare :D
 
Hann tyvärr inte med att sola igår som jag hade planerat så ska gå iväg och göra de strax och sen tänkte jag nog ta en PW direkt efter de i de fina vädret :)
 
Ska bara dricka upp min goda kanellatte först hihi ♥
 
Ikv har jag ingen aning om va som händer, skulle vilja dra på bio lr ngt, typ vad som helst? Anyone? ;D
 
Have a nice sunny day !
 
 
 

Baksmällan och kvällsfyllan

Hade en stört jävla rolig kväll igår med början i skogen hemma hos Nicole. Fyllan kom snabbt efter att vi dragit igång med ölspelet kan jag ju säga och sen gick de bara utför. Med en 3liters vinbox och utan att ha ätit ngt på hela dagen så va de väl inte så konstigt kanske haha. Bil hem från skogen typ strax efter 12 och blev avsläppt hemma, lämnade Rizzla hemma och bytte om sen va de dags att möta Emma och ett pat kompisar till henne så traskade vi bort till Tim där vi krökade vidare. vinboxen blev lättare och lättare och jag blev fullare och fullare. drog oss därifrån vid 5 typ och minns inte ens att jag somnade lr dom 2 timmarna innan de heller typ haha men aa kul hade vi iaf :D
 
Vaknade upp idag vid 13 idag av att Emma ringde, ville seriöst döda henne ljudet från telefonen va allt annat än uppskattat av mitt huvud. Legat bakis heeeela jävla dagen och inte förens typ nu när jag strax ska ge mig på vinet igen så börjar jag känna mig någorlunda normal.
 Sitter och väntar på Emmma, Kim och några till så ska vi föra lite här hos mig innan vi går ner till Olles för att kolla på Magnus Betnér :)
 
Vill inte ens tänka på hur jag kommer må imorn men aja de är alltid värt de, lr? ;)
 
Enda bilden som går att visa från igår, haha. Början av kvällen hemma hos Nicole
 
Sup & svälj, trevlig helg !
 
 

Man ska aldrig säga aldrig..

..just därför gör jag aldrig de, hehe ;) Nu ska jag tydligen dricka iaf så aa så mkt för den lugna fredagen som jag såg fram emot ngt så otroligt (nooooot) 
 
Simon och jag taggar till skogen för redlöst krök och stök!! Va är bättre än en snöhög att lägga drickan i på kylning liksom, awesome säger jag bara! Lilla Rizzla får följa med också för hem därifrån lär vi ju knappast komma haha! Så måste snart ner till systemet för att inhandla den där goda drycken som folk väljer att kalla för vin, yummi yummi in my tummy ♥
 
Hinner möta upp Emma en snabbis innan också, lika bra om de skulle va så att jag inte kommer hem imorn.
Fast nää om jag inte däckar i en snöhög och fryser ihjäl, blir översprungen av en flock vilda älgar lr hamnar på maria pool för magpumpning och inte överlever så hörs vi igen imorn om inte i ngt senare fylleinlägg, håll utkik !
 
Langar lite sommarbilder på mig och Simon från midsommar -11
 
''
 
Simma lugnt ikv och kom ihåg, de är bara döda fiskar som följer strömmen !

En dag som alla andra?

Nej fuck de där idag är de faan fredag och jaaaaaag, ska INTE ut! Tror jag iaf, nyvaken så vet inte riktigt än, ngn som ska ut, ta med mig snälla snälla snällaaaaaaaaaaa?
 
Vaknade upp med smärtor som av vissa privata skäl inte ska diskuteras mer detaljerat här på bloggen (för eran skull självklart) men men man överlever väl de här också.
 
Nu lite frulle (ja frukost är faktiskt ALLTID den FÖRSTA måltiden på dagen efter man vaknat) sen ska jag i rekordfart med mina grymma puma shape skor springa till solariet och hoppas på att låren och rumpan får sig ett riktigt mördarpass på dom 3,2 min de kommer ta att springa dit !
 
Bild från igår, blir nog bannad från blogg.se om jag lägger upp en bild på mig sj right now så sry!
 
 
Ba bye !
 
 
 
 
 

Yolo bitch


Torsdag och öl

Ja nu vart ni allt förvånade va? ;)
Haha nää skämt åsido så hörde Emma av sig för en stund och de diskuterades öl på olles vilket snabbt blev verklighet ist för spekulationer. De där jag skrev om vuxenpoäng igår kan ni stryka, idag är en ny dag!
 
Ska hoppa in i duschen nu och sen försöka mig på att göra mig sj tillräckligt attraktiv för att kunna gå ner dit och vistas i Emmas vackra sällskap utan att känna mig alltför otillräcklig, kanske ses där!
 
Hej hej !

Totalt mörker

Aa de är den där när man har vänt på dygnet, somnar vid 8 på morgonen (om man har tur) bara för att glömma bort att ställa kl och vakna upp strax efter kl 16.. inte ok, inte ok nånstans.. Glöm inte bort att du är världelös, väääärdelööööös !
 
Jaja jag ska iaf som den vanliga människan jag är strax släpa mig ner till ica för att köpa mat (läs cola och munkar) för att sedan kriga mig tillbaka hem genom moddsnön och sen ännu längre bort och vidare - till solariet. Dels för att de är snyggt att va brun (säg inget om cancer nu de får man ju faan tom av att äta potatis och andas luft nuför tiden så vi skippar de) så är de ju typ de enda stället där de är ljust och varmt den här tiden på året vilket såklart gör de till min absoluta favoritplats!
 
Juste min resa är framflyttade lite (inte alls bitter) men inte så vidare länge bara att de inte blir ngt åka av på lördags som de va tänkt. Så ni får stå ut med uppdateringar från mitt liv i sverige ett litet tag till, äre lugnt lr?
 
Superseriös idag känner jag, planerade en öl med Emma på Olles men insåg snabbt när jag vaknade av terroristsms från henne att idag är jag alldeles för seg. Sen får man ju va lite ekonomisk också, jag tänker som såhär att skippar vi ölen idag så har vi ju råd med fler öl på lördag vilket resulterar i att få en ännu bättre fylla än om vi skulle gått ut idag och bara blivit medelmåttligt berusade, så kan vi ju liksom inte ha de.
Vuxenpoäng till oss :D
 
 
Tack å hej leverpastej !
 
 

Winter fucking wonderland

De första jag såg när jag vaknade idag va snö, massor med snö. Hoppas ingen trodde vintern va över haha ;) Men de är ju bara januari och lär ju fortsätta såhär ett bra tag till för om ni nu skulle ha missat de så bor vi ju i sverige..
 
Right now utanför mitt fönster
 
Fint är de iaf de kan man inte säga ngt om :)
 
Nu ska jag göra mig iordning för att träffa världens bästa mamma som är på väg hit :D
 
TTYL  !

Vän + filmmys

Haft en supermysig kväll med Simon precis, snackat skit, kollat på massa roliga saker på internet, typ living dolls och sånna saker haha ni måste kolla upp de alltså, man blir seriöst rädd :O :S
 
Vi kollade på film sen också som precis tog slut, Project X för Simon hade inte sett den och jag har inget emot att se den igen, så jävla grym film och man blir så sjukt taggad på att festa och bara röja sönder när man ser den. Så har ni inte sett den så måste ni göra de :D
 
Innan Simon kom hit så va jag iväg och solade. Stoppade in pengar i mitt 'vanliga' rum typ men så fastnade pengarna och jag fick inte ut dom och fanns ingen att få tag i, sjukt irriterande. Fick stoppa i pengar i ett annat rum ist så aa de blev en dyr solning.. Ska aldrig mer gå dit faan blir så jävla irriterad och va grisigt som faan där. My fitness 24 i fullersta va de iaf (dom äger även solariet jag brukar gå till som ligger precis breve) så gå inte dit, har verkligen bara blivit värre och värre. Tar hellre en lite längre promenad upp till de andra stället jag brukar sola på, där är de iaf fett rent och fräscht så lätt värt dom extra kronorna.
 
Nu sitter jag med en kopp te och ska snart lägga mig, Simon sover typ redan för han ska upp och jobba imorn, stackarn :P
 
Så skönta tt han flyttade hit så himla nära mig, blir ännu lättare att ses nu, bästa Simon, finns inte många killar som han, love you gubben ♥
 
Jag & Simon på fest hemma hos mig för ett tag sen :)
 
 
Sov gott, natti !

WTF

Började dagen med att gå ner och köpa cigg och efter att inte ha rökt sen kvällen innan (orutinerat att röka upp ciggen när allt är stängt i know) så tog jag den första på vägen hem igen, fick nikokick och ramlade nästan omkull, va nog en och annan som skrattade och undrade va faan jag höll på med hahaha x'D
Vart ännu roligare när jag skrev till Emma och hon berättar att samma sak hände henne fast i rulltrappan inne på inter sport hahahahaha vi står för underhållningen i centrum på måndagar som ni förstår xD
 
Förutom de och att jag och Emma har bombat varandra med iphone rebusar och mms så har de inte hänt ett jävla skit idag och jag är så jääääävla uttråkad. Hatar måndagar..
 
Juste värsta va ju igår, skulle dammsuga lite snabbt bara och då går proppjäveln (samma som för drygt 1 mån sen) så när jag ska sätta i en ny så gick den på samma gng som jag stoppade i den :O Sjukt ovärt och jag fattar faan inte varför den som är minst ska täcka de mesta i lägenheten? :S Har nu bara el i halva vardagsrummet, halva köket och badrummet, askalas! Men de får vänta tills mamma kommer ner imorn pallar inte göra ngt åt de nu och inte så att jag brukar använda spisen så jätteofta iaf, de får bli donken till middag :D
 
Ska tråka vidare nu i väntan på att de händer ngt, ska springa och sola sen iaf om Emma inte blir levande begravd när hon pluggar :O
 
Väldigt intressant inlägg känner jag haha
 
 
Tjooo !

My love

De bästa som finns, alltid, oavsett vad, är min underbara voffi - I ♥ U
Henne kommer jag sakna mest av allt, utan tvekan :'(
 
 
Ngn har de mysigt i min jacka hihi, Rizzla ba "snälla flytta inte på mig jag vill inte gå ut :("
 
 
 

Life

 

 

Finns nog en och annan nere i marbella som har vodka så no problem ;)

 

 


Min räddande ängel

För några dagar sen så slogs mitt liv i ännu mer spillror än de va innan, visste inte va jag skulle göra lr säga, jag ville bara ge upp..
Men då kom du, min fina saknade vän och erbjöd mig en annan väg, en väg härifrån. Så nu helt plötsligt har allting vänt och en början på mitt nya liv ligger framför mig och att du kommer vandra den vägen med mig känns mer än underbart. de finns inte ord för vänner som dig och jag är så jävla glad för de här!
 
De är verkligen som du sa, de här är ödet, meant to be, de är min tur nu - du & jag gumman ♥
 
Fiiiinaste Janna 
 
Bild från sommaren 06 när jag och Janna va i turkiet 2 ggr med bara några dagars mellanrum haha :D
Bakis som 2 djur och tar en återställare efter beachen ;)
 
Snart sitter vi sådär igen, tillsammans :D
 
Jag längtar ihjäääääl mig helt seriöst, bara 1 vecka kvar :'D

Last chans

Ok John Blund, de här är din sista chans, show yourself!
Efter några lugnande och ett par sömntabletter hoppas jag på de bästa.
Good night !

Nattuggla

Fucking insomnia, this is killing me - m å s t e  f å  s o v a !
 

De hände en grej

Igår va de onsdag vilket betyder lill-lördag ;) Jag och Emma skulle bara ner och ta EN öl på olles men sen kom Kim ner och sen hände de en grej haha xD En öl blev till 2 och sen 3 och 4..
 
Träffade fett sköna grabbar där nere som Kim kände och när olles stängde vid 23 så blev de helt plötsligt bestämt att vi skulle till harry b james så sagt och gjort så åkte vi dit. Dock dissade Emma och Kim mig innan vi åkte så fick leka vidare på harrys med Kim, Rick och Emil - korvfest!
Fö. va de Kim som fick för sig och bloggrapea mig igår om ni hade några funderingar kring de förra inlägget så va de inte jag ;) Först ahan gjorde när vi kom till harrys va att sno min telefon, trodde han skulel kola bilder lr ngt annat kul men nää då gick han in och bloggade ist hahaha x'D Så jävla skön snubbe :D
 
Riktigt spårad kväll iaf vi tog en taxi hem till Kim och festade vidare till typ kl 5 imorse lr ngt haha, minnesluckorna är allt för många men kul som faan vare iaf :D
 
Rick - nöden har ingen lag ;)
 
Rick och jag inne på harrys haha :)

 
Här va va vi roade oss med hemma hos Kim iaf, festens höjdpunkt haha x'D
 
Idag mår man som man förtjänar - skjut mig !

Hästmänniskor

Jag förstår att ni behöver fördriva tiden. Men dem allmänna vägarna vart inte asfalterade så ni skulle kunna trampa runt på 700kg kött, era bakåtsträvande sopor, att ni har mage att klaga när jag kör 10km/h på en femtio väg när ni är ute och terroriserar vägnätet gör mig galen. Missförstå mig inte, jag har inget emot hästar det är skiten bakom tyglarna som gör mig galen. Hade det varit medeltiden hade jag accepterat erat nonsens men nu är det 2000-talet, parkera skiten och följ med tiden era motsträviga knastards.


Fuck this, i'm out

Låt mig glida, sommar jag gör
Fuck vintern och snö, den gör mig blek kall å trög
Vill va brun, varm å hög
 
 
 
Snart får jag träffa min älskade vän igen och lägga allt de här bakom mig och koncentrera mig på att få tillbaka livslusten igen, fy faan va jag längtar!
 
 

Helgen

Hoppas alla haft en bra helg? :) Jag va ute i fredags och igår låg jag typ bara hemma och va död. Märks att man börjar bli gammal haha
 
I fredags startade jag och Mickan med några glas vin hemma hos mig först sen gick vi ner till o'learys där vi mötte upp Emma, Kim och Ullis. Först massa öl som sen övergick i drinkar och jag och Emma döpte faan en egen drink där nere haha, 'Sunset Boulevard' godaste jag druckit ♥
Kom ner massa fler roliga människor sen och sen så träffar man ju alltid på massa folk man känner där nere så de va roligt som alltid :) Lite efterfest hemma hos mig som resulterade i vindrickande till kl 6 på morgonen xD
Min huvudvärk igår ska vi inte tala om, fy faan låg i sängen hela dagen från 6.30 - 18.00 förutom ett par promenader med voffi. Gode gud alltså haha men de vare värt för hade så jävla kul i fredags!! Kärlek till sällskapet :* ♥
 
Pics från i helgen :D
 

Bra start

Världens insomnia inatt, slocknade väl vid halv 9 imorse och vaknade upp av att mamma ringde vid 2 :) Hon är i sthlm idag så ska träffa henne ett tag och utretta lite saker så aa den här dagen har börjat bra :D Nu ska jag fixa mig iaf så jag är klar när hon kommer sen!
 
Jag & mamma på roadtrip till gävle för några år sen haha :P
 
 
Va snäll mot er mamma, man har bara en och de finns ingen som hon, remember that ;)
 
 

Just breathe


This is real, this is me

Usch va jag hatar de här, blir så trött. Vill vara glad och må bra, inte varje dag för de är de väl ingen som gör men lite oftare än va jag är nu iaf. Jobbigt när de vänder så fort. Ena dagen är jag jätteglad och minsta småsak kan få mig på superbra humör och allt kan kännas så mkt lättare och sen händer ngt som vänder allt, på 2 sek. Blir alldeles slut av att må såhär..
 
Jag hade en superbra terapi i onsdags, snackade inte om allt jobbigt lr så utan vi fokuserade på att lägga upp en plan för mig, lånsiktiga mål samt delmål inför de nya året. Fick en läxa med mig  hem också, handlade de direkt efteråt med mamma och har satt igång med de nu men vad de är jag ska göra vill jag hålla för mig sj. Blir ett litet projekt iaf :)
 
Har ju haft uppehåll 3 v från terapin nu under jul och nyår. Vart skönt med lite paus från de men samtidigt har de vart jobbigt. Mår bra av rutinerna att va där varje vecka, få ur sig allt, och att hela tiden känna att man kommer framåt, även om de bara är babysteg och många ggr så är de 2 steg bakåt och 1 steg framåt. Men de kommer bli bra, jag måste bara tro på de :)
 
Tror alla skulle må bra av terapi faktiskt, oav hur stora lr små problem man har. Är väldigt skönt faktiskt. Jag måste ju tex för att kunna ta mig ur de här och kunna ha chansen till ett 'normalt' liv. Trivs jättebra med hon som jag träffar och känner att jag kan va helt ärlig och öppen mot henne, de är de absolut viktigaste :)
 
En sak som kan va så otroligt svårt för mig men som ni andra säkert rynkar pannan åt och tycker är helmysko är de här med att handla tex. Känner att jag skulle vilja gå ner till hemmakväll och köpa en påse godis till ikv men de tar stopp, alla tankar kommer, alla tankar om dömande människor. Ska fixa mig lite så jag kan gå ner dit iaf, jag SKA gå ner dit. För mig är de inte bara att ta på mig skorna och jackan och gå ner dit bara sådär. Dom flesta av er kan nog inte ens föreställa er hur mkt jag mste förbereda mig för att klara av sånna 'småsaker' när jag har mina stunder i livet som nu, med alldeles för mkt tankar som snurrar runt och sätter käppar i hjulet för mig. 
 
Pigg tjej imorse :)
 
Over & out !

<3

Kolla vem som är hemma :D
Nu känns hjärtat helt igen, saknat henne såååå mkt under dom här dagarna!
 
 
Min älskade underbara gosboll ♥

It's so hard

Trots min sociala fobi, mitt dåliga självförtroende, mina psykiska ärr, min panikångest och min djupa depression så försöker jag, varje dag, hela tiden. Jag vill tro gott om folk, jag vill verkligen men jag litar inte på folk och efter i höstas så vart de ännu svårare för mig. Ibland vill jag bara låsa in mig här hemma i min lägenhet, och inte prata lr träffa ngn. Men de är inget jag mår bra av i längden och de är inte så de ska vara heller. Men jag blir rädd för folk, på riktigt. Jag behöver vara ganska öppen av mig till en viss del, även fast de är jätteläskigt och osäkert, men jag  gör de för att jag måste dela med mig av mig sj och hur jag är och hur jag mår för ingen skulle förstå mig annars när jag har mina dagar, ingen.
 
Jag försöker som sagt vara öppen och försöker att unna lita på folk, även fast varje gng jag gör de så blir jag sårad, på ett lr annat sätt. De gör verkligen jätteont men va ska man göra liksom? Jag kan ju inte bara gå in med inställningen att alla jag träffar kommer såra mig lr lämna mig? Så funkar de liksom inte men de är svårt, väldigt svårt att låta bli.
 
Oav hur jobbigt allt är så försöker jag alltid stå på mig för de jag tycker är rätt, oav om de handlar om känslor lr ngt annat i livet. Den lilla respekten har jag iaf för mig sj och jag försöker att få dem självrespekten att växa sig större, för jag är jag, de finns bara en av mig och jag kanske inte är perfekt på ngt sätt men jag är den jag är och de kommer jag fortsätta att vara.
 
Sådär, där fick ni en rejäl dos med sanning från och om mig.
 
 
Don't judge me !
 

First day of 2013

Nytt år nya tag !
 
Hoppas alla hade ett bra nyår? Mitt behöver vi inte diskutera ngt överdrivet, mådde kasst och låg hemma och hade filmkväll med mig sj och massa gott och sen började jag nörda Entourage och är redan inne i mitten på säsong 2 haha. Har alltid velat se de men eftersom jag aldrig är ensam och de är smidigast att kolla serier som båda 2 vill se på så har de helt enkelt inte blivit av eftersom alla utom jag i hela världen verkar ha sett de. Har sett lite random avsnitt då och då men inte mer. Nu är jag helt besatt dock, började kolla igår som sagt och nu kan jag inte sluta, har redan säsong 3 nerladdat också ;)
 
Idag har de bara vart sängmode hela dagen, sov till kl 13 typ sen sov jag vidare till kl 16, helt förstörd. Bara legat i sängen och kollat Entoruage som sagt, kunde inte ens slita mig när jag skulle bada så datan fick hänga med in i badrummet haha :D
 
 
Har precis käkat donkenmiddag och vart nere och handlat gurka, dipp och cola så ska fortsätta med mitt slappande tills imorn. Imorn kommer min älskade lilla bebis hem också, ååh va jag har saknat henne!! Min lillesyrra  är snäll och kör hem henne hit ngn gng under dagen imorn :D <3
 
Right now
 
God fortsättning allihopa !

RSS 2.0