FUCK the reality

Vilodag

Hade lite möten osv idag så stallet fick bli på em. Hade tänkt jobba henne över lite bommar i ridhuset men mitt busskort gick ut igår vilket jag hade glömt.. Tack å lov har jag en snäll granne som körde ut mig och väntade mesans jag mockade och gjorde mat så hon fick vila idag helt enkelt. Hon såg lite trött ut så hon led nog inte av de :) Sen har hon gått så bra hela förra veckan typ så en vilodag förtjänade hon :)

Imorn blir de nog morgontur till stallet, ska rida ut både tis och ons för har hoppträning på torsdag kväll så då vill jag att hon har gått ordentligt dagarna innan, hon brukar inte va lika cptaggad då så då går de att rida någorlunda kontrollerat iaf haha xD

Nu blir de film här hemma så vi hörs imorn :) Natti!


1a advent

Gud va fort tiden går, känns helt sjukt att de är 1a advent idag, ingen julkänsla lr ngt alls.. Dock inte så konstigt med tanke på vädret kanske men :/ Längtar inte ens efter julen, längtar bara till thailand hihi :D
Kom till stallet idag strax innan halv 3. Mockade och fixade allt först såsom mat osv sen knallade vi upp till ridhuset. De blåste och regnade som faan idag så Colis va lite på tårna men de va väntat. Pga just de så försökte jag bara få henne så låg och lugn som möjligt, att koncentrera sig på va vi höll på med och inte den andra hästen i ridhuset lr blåsten utanför. Gick iaf hyffsat :)

Har en film från när jag red igår som jag kan slänga upp om ni är intresserade? :)

Stallmorgon

Blev tidig uppgång imorse för Izabell kom och hämtade mig strax innan 8 så åkte vi till stallet. Izabell började jobba och jag fixade iordning Collina och red ut bort mot Lida :) Vi va ute ca 50 min, klättrade upp en vända för ena skidbacken, kände verkligen hur hon tog i med hela kroppen, lite jobbigt tyckte hon allt att de va hihi ;) Blev en hel del kortkort galopp och mkt trav, travade och galopperade nästan hela vägen dit och tillbaka förutom framskrittningen och skritt uppför backen. Hon kändes jättefin, hade kunnat va ute och rida hela dagen :D Avslutade 10 min på ridbanan i lite galopp och trav, är sån skillnad att jobba henne på ridbanan lr i ridhuset när vi ridit ut först. Borde göra så oftare, rida ut typ 30 min sen 30 min i ridhuset lr ridbanan.

Funderar på om jag ska hoppa lite i ridhuset imorn, beroende på hur mkt folk de är ute osv. Känna lite på henne sj för sen på torsdag börjar vi hoppträna igen för Jessica, kommer bli varje torsdagkväll. SKa bli så himla roligt att komma igång igen :D

Morgonpigg häst? haha


Nya grimman :)


Sötnosen


Fina du


Min vackra!


Ponnycollina hihi


Backen, är brantare än den ser ut


På väg hem igen :)


Inte dom snyggaste bilderna på oss kanske men de va dom som blev bra när hon väl stod still haha




Rizzla är självklart med varje dag :) Här väntar vi på bussen hem


Älskar btw mitt nya breda pannband, såå mysigt! Köpte ett likadant rött också men de är inte riktigt lika brett lr snyggt ;)


Lite shopping

Va till hökks en vända igår för attköpa ridbyxor och hästmat men när vi kom dit sa dom att dom inte börjat sälja foder än så de fick bli ridbyxorna och så hittade jag en par boots och en grimma :) Fotar sakerna i stallet senareså slänger jag upp bilder ikv!
Ska åka till foderboden om ett par timmar och köpa foder och sen direkt till stallet, ska nog jogga och böja igenom henne ordentligt i ridhuset för kommer va för mörkt för att rida ut.
Men vi hörs ikv :)

Dressyrat oss

Kom ut till stallet vid kl 9 imorse med Ronja. Fixade Collina direkt och så traskade vi upp till ridhuset där Ronja höll lektion för mig. Gick verkligen s k i t i början, hon va så himla stoig, sparkade, bockade och gud vet vad, stod och bockade på samma ställe typ 10 gr va som en levande gunghäst xD Hon vilade iofs igår så låg nog lite överskottsenergi där också sen är hon ju som mig, inget vidare morgonhumör direkt haha (a)
Men sen släppte de och hon jobbade på sååå himla fint, kände typ inte igen hennes gångarter, traven va verkligen w o w stundtals, sån där känsla man kan leva hela veckan på :')
Ska träna för henne igen senare i veckan :)

Slänger in en den lilla filmsnutten som blev iaf så ni får kika :)


Film på bushästen

Förlåt att jag bloggar så dåligt, försöker hålla igång men njaa om ni kommenterar lite mer kanske jag är lite kvickare med inlägg lr varför inte tipsa mig om de är ngt speciellt ni vill jag ska skriva om? :)

Här får ni iaf en film från i förrgår när Collina fick bralla av sig på lina uppe i ridhuset, så jävla söt hon är hahaha :D


Mystjejen

Blev ingen klippning igår för Anneli hade tagit hem maskinen men får låna en annan så imorn blir de av förhoppningsvis om dom inte glömmer ta med den haha ;P
Planen är att åka ut på förmiddagen imorn och raka henne och sen tänkte jag försöka hoppa ordentligt i ridhuset, måste ha ngn med som kan filma bara men de löser sig nog ;) Vill ni se lr?

Bjuder på mysbilder på Colis från i förrgår, hon ligger ner och snarkar i hagen nästan varje dag säger Jessica :') Blir så himla glad för Collina ligger ALDRIG ner ute i hagen på dom ställen jag haft henne uppstallad förutom på Nolinge, de är verkligen hemma för henne precis som för mig :') ♥










Lugnt pass

Idag hade jag egentligen tänkt rida ut men de hann bli mörkt så jag gick upp till ridhuset men de va hoppträning där inne så de blev inte så mkt 'ridning' utan mest lite motion, några varv i galopp också, kändes fin, tryckte sig lite inåt i vänster varv men tror de va för hon inte riktigt va loss.

Sticker tidigt till stallet imorn, ska starta 3e världskriget med Collina - rakning! Hua de kan ju gå hur som helst.. Så får ni ingen uppdatering imorn så beror de troligen på att jag inte överlevde.

God Natt


Långdag

Tja! Snabbar mig med en uppdatering innan jag måste dra till stallet.

Hade tänkt rida ut på Collina och testa bettet jag lånat av Ronja men jag har sån jäääävla hosta och har lovat Jessica att fixa de som är kvar i hennes stall eftersom hon också är sjuk så blir i stallet länge nog iaf utan att rida men hon har gått så bra i veckan så hon kan få vila lite idag :)

Hon hick helt sjukt bra i ridhuset igår, va verkligen superhärligt att rida henne :D

Slänger in lite bilder från igår :)


Dagsformen

Helhetsbilder nov 2011

Får vi se sen hur hon ser ut om några mån :)


Lilla hjärtat

Bästa underbara Collina <3 Skötte sig jättefint på uteritten idag med Amelia och Focus :) Blir att rida ut imorn också, fast ensam då och med musik i lurarna, underbart! Får bli antingen ett travpass ute i relativt högt tempo lr ut och sträckgaloppera, skulle hon behöva för att bli av med all sin energi ;) Nu blir de sängen för jag har utsläppet imorn bitti, Natti!


Gårdagens ridning

Tog en runda förbi hööks igår innan stallet, blev ett par nya stigläder, stigbyglar, graman och pälsglans. Lite tråkiga saker men nödvändiga :)

Gick som en klocka i ridhuset igår :D Koncentrerade mig mest på att hålla mig sj stadig (de är svårt att ta upp ridningen igen) och få henne att tänka framåt utan att on explodera, travade mkt på volter och runt alla hinder och hon lossnade riktigt fint. Lite studsig och framåt i traven efter att hon fått galoppera ett par varv men så blir hon nästan alltid, hon vill bara galoppera mer då haha :P Tog även 3 skutt när de ändå stod massa hinder framme och WOW vilka språng hon tog, min fiiiin fina :'D Va en sån där riktigt härlig känsla i ridning ni vet, när de känns som att man inte ens har ngt i handen, hon bara rullade på :) Jäääättefin galopp, njöt verkligen av varje steg hon tog ♥

Bild från i måndags

RSS 2.0