FUCK the reality

Happy sunday + update

Mkt har hänt sen sist, bra och dåliga saker typ lr aa bra och dåligt på olika sätt kanske man ska säga.

Collina gick igenom veterinär bes. utan anmärkningar för ca 2 v sen vilket va jätteskönt för jag vet att hon är ok osv men de betyder ju även att hon blev såld och hon flyttade till sitt nya hem i onsdags.



Haft en bra vecka annars, spenderat mkt tid med F som vanligt och haft de jättebra, även här i helgen :)

Fyllde år för 1 v sen också, 26 jävla år haha känns inte alls bra men jag har överlevt ;)
Krökade och firade mig lite på lördagen sen kom F på kvällen och dagen efter när jag fyllde år låg jag kräksjuk heeeeela dagen + halva måndagen också haha men jaja gick ner ett par kg där iaf och dom har inte kommit tillbaka än så grattis till mig sj lr ngt ;) :D

Ska väl klämma in att jag hade ett nytt EP anfall i fredags kväll också, va hundvakt åt familjens ena hund Ricky då också. För ovanlighetens skull minns jag inget sv de heller, varken innan lr efter typ vilket såklart va obehagligt men F va redan på väg hit så va inte ensam sen iaf vilket va jätteskönt :')



Idag blir de bara chill hemma i soffan med Rizzla och F till ngn bra rulle typ, trevlig söndag på er :)





Möte

Ska iväg på ett möte vid 11 idag och mamma ska med också så hon hämtar mig om en halvtimme typ. Hoppas att de går bra och att vi får ut ngt bra av de :)

Lite småbråttom nu men skriver mer sen, kanske lite ner info om allt de här med Collina osv + lite bilder såklart, hejhej !


Mkt har hänt

I onsdags åkte jag ut till familjen med syrran. Va egentligen bara tänkt att jag skulle dit för att åka hem till Sofie och va med Collina när hon skulle besiktigas vilket hon gick igenom med gudstjärna och helt UA :D Jätteskönt att veta att hon är ok såklart men de betyder ju även att fe va dags att skriva på köpekontraktet för henne. Planen är att hon åker till sin nya ägare om ca 1 v.

Åkte iaf ut till Sofie vid 12 på torsdagen, vi fördrev tiden bäst vi kunde och runt 15.30 kom vet för att besiktiga Colis. Efter de tog jag och Sofie en PW med hundarna ner till sjön på 5 km :)

Efter de åkte till donken för att möta upp Sofies kompis Sofia också för lite snabb infodejt om livet, första gng hon och jag träffades officiellt också men verkligen en brud i min stil haha :D

Blev sömngångn dirrmode när vi kom tillbaka till Sofie iaf, va sååå skönt att sova :D

I fredags när jag vaknade va Sofie klar med de mesta i stallet så vi började med att göra lunch och sen guck vi ut i stallet ich gjorde iordning Collina så jag kunde rida, blev en lugnt tur barbacka medans Sofie gick previd :)

Efter vi va klara med Collina gick jag och hämtade Vilda och gjorde oordning henne fångad skulle få äran att rida henne och Sofie vet att jag är lite småkär i den där surfittan haha :D gick över förväntan iaf och hon va jättehärlig när hon slappnade av, men då är de ju med 'bebisar' :) Första gn ngn annan än Sofie red henne också och superkul va de iaf så tack snälla för lånet vännen <3

Efter dom 2 va ridna red Sofie Kotten och Tora och den drog vi ut och brummade med en av fyrhjulingarna medans vi väntade på att jag skulle bli hämtad, älskar de verkligen och önskar jag kunde göra de oftare för satan mam bränner ut allt asså, ashärlig känsla :D <3


RSS 2.0