FUCK the reality

Kompismys

Pratade nyss med min fina Jossan och bestämde att vi skulel gå och sola en stund :) Supermys för nu va de ett tag sen vi sågs och blev ju inte av att jag åkte dit i fredags och festade som de va tänkt, blev hemma och drack med O och M ist :p
Efter solningen ska jag färga håret på henne hihi :D Älskar att hålla på med hår, färga, klippa och mixa, verkligen mitt drömyrke - F R I S Ö R !
Men aa drömma går ju ;)
 
 
Nej nu hinner jag inte skriva mer, PUSS !

Snabba cash

Har suttit och kollat på Snabba cash ikv, så jävla grym film!
 
 
Såg nästan halva för ett par år sedan men sen har de aldrig blivit att jag kollat klart på den förens idag när O sa att han ville se 2an. Självklart ville jag se hela 1an först för kom inte ens ihåg ngt från den då de va så länge sen.
tyckten den va asbra, JW som spelas av Joel Kinnaman är ju inget annat än rent ögongodis ;)
 
 
Kollar på 2an nu och är typ halvvägs och är så spännande nu så måste kolla vidare haha :D
 
 
Sov gott !

Ever After - filmtips

Kollade nyss klart på denna film. En film om den 'riktiga' Askungen som utspelar sig i Frankrike på 1500-talet.
Tycker den va jättebra och även fast man har sett den tecknade Askungen så fastnar man helt i den trots att man vet själva handlingen. En jättebra version iaf som ni absolut borde se :)
 

 
 
 
 

Blandat

Nu har Rizzla åkt hem till mamma och pappa + mina syskon för att få lite lugn och ro över nyårshelgen med alla raketer osv + att jag kommer ju säkert gå ut och vill inte att hon ska va hemma sj då även om hon inte verkar bry sig jättemkt om raketerna. Hon har de helt klart bättre ute på landet då med familjen och hundarna :)
Tråkigt för mig bara för de blir så tomt hemma utan henne, tänk att ngn så liten kan fylla så stor plats :')
 
Min syrra va gullig och hämtade henne idag när hon ändå va nere i sthlm så slipper mamma åka hit imorn bara för att hämta henne. Mamma kommer hem med henne igen den 1a lr 2a januari när vi ska ses. Ååh jag kommer dö av saknad :(
 
Iaf så va jag nere på kicks för en stund sen, köpte en ny foundation och hittade en ny primer som jag hoppas ska va bra, blev tipsad om en av bästa Isabelle, tack <3 Hon är utbildad inom make up och har ett eget företag där hon jobbar som stylist. Hon är en väldigt insperande person för mig som även är som min extramamma och mentor, kan alltid prata med henne om allt möjligt trots att de skiljer ca 20 år mellan oss :) För er som läst min blogg länge så är de Isabelle som äger Asterix om ni minns honom? Ett arabiskt fullblod som stod i mitt stall för ca 1 år sen och som jag hade för tillridning osv. Saknar denna lilla häst massor, fick så fin kontakt med han så har lovat Isabelle att jag ska komma ut och rida honom snart och hjälpa henne lite :) Så de är alltså via stallet som vi lärde känna varandra :)
 
 
Aja efter kicks så gick jag till solariet, solade ju i förrgår så la mig bara 16 min idag men de räckte ändå för lite färg. Känner mig så mkt fräschare när jag solar regelbundet så ska försöka sola 1 gng i veckan iaf nu så man håller sig brun och fin :)
 
Sitter hemma nu och ska strax göra lite mannagrynsgröt och sen bara slappa i soffan framför TV:n :)
 

Norsk reggae

Tyngsta låten just nu alltså, så jävla sköööön :D
 
 

Tips på primer?

Kom på att jag mpste springa ner på kicks också och köpa lite nytt smink. Behöver ny foundation och en ny primer. Ngn som kan tipsa om ngn bra primer? :)

Fredag

Oj trodde de va torsdag idag ju, haha!
 
Somnade inte förens vid 5 imorse, vaknade upp flera ggr, sjöblöt av svett och i panik, vaknade ordentligt nu vid strax innan 14. Känner mig jätteseg och orkeslös men ska ta och knalla iväg till solariet igen såfort jag ätit lite frukost och vart ute med Rizzla. Hon ligger fortf här under mitt täcke och sover hihi kommer i vanlig ordning få bära/släpa ut henne till hissen. Just nu drömmer honnog så som d elåter så h inner nog äta frukost innan jag springer ut med henne :)
 
Min lilla tröttmössa som bebis ♥
 
 
 
 
 
 

Myskväll

Klagar inte alltför mkt på kvällen trots allt :)


Palla

Hatar när saker och ting inte blir som planerat, seriöst de värsta jag vet typ. Aja de blir filmmys med Rizzla ist med gurka, dipp och cola och A Cinderella Story <3 Astöntigt enligt många av er säkert men finns få filmer som är så mysiga som disney's, både tecknade och otecknade. Chad Michael Murray är ju inte direkt tråkig att kolla på heller hihi ;)
 
Ha en trevlig kväll, vi hörs imorn :)
 


Varmt & kallt

Jag älskar min lägenhet och trivs superbra i den (bortsett från grannarna då) men sen finns de faktiskt en till sak. De är att på dagarna är de kallt här hemma och jag fryser, på nätterna blir de sen jättevarmt när jag sover och jag vaknar upp mitt i nätterna/mornarna och är lika blöt som om jag hade kommit direkt ur duschen. Brukar försöka skruva ner elementet till 0 när jag ska sova och de underlättar väl liiiite men när jag vaknar sen så är de svinkallt. Va ska man göra?
Jag vet att största anledningen till att jag svettas på nätterna är mina mardrömmar och panikångesten, speciellt då jag sover ensam vilket typ är de absolut värsta jag vet, hatar ensamheten övht iofs..
 
Ska försöka prata med min fastighetsskötare och be han kolla mina element ifall de är så att de är ngt fel med dom, är faktiskt väldigt gamla hus så vore ju inte alltför konstigt. Sjukt irriterande iaf.
 
Japp där fick ni dagens i-landsproblem. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot solariet för att få lite färg och fylla på energin. Efter de är de tvättstuga 16-19 och ska hinna färga håret under den tiden och försöka montera ihop min andra byrå som jag fick i julklapp, har bara orkat skruva ihop den ena och de va när jag fick hjälp av O haha ^^ Han kommer hit ikv efter kryssningen så har en del att hinna med innan dess som sagt,
wish me luck!
 
Bild från julafton 


Like a broken arrow --'-,--@

What do you do when you're stuck,
Because the one that you love,
Has pushed you away,
And you can't deal with the pain,
And now you're trying to fix me,
Mend what he did,
I'll find the piece that I'm missing,
But I still miss him,
I miss him, I'm missing him,
Oh I miss him, I miss him, I'm missng him

And you're sitting in the front row,
Wanna be first in line,
Waiting by my window,
Giving me all your time,
You could be my hero,
If only I could let go,
But his love is still in me,
Like a broken arrow.
Like a broken arrow.

He's the thorn in my flesh
That I can't take out
He's stealing my breath
When you're around,
And now you're trying to convince me,
He wasn't worth it,
But you can't complete me,
He's the part that is missing,
I miss him, I'm missing him,
Oh I miss him I miss him, I'm missing him,

And you're sitting in the front row,
Wanna be first in line,
Waiting by my window,
Giving me all your time,
You could be my hero,
If only I could let go,
But his love is still in me,
Like a broken arrow.
Like a broken arrow.

What do you do
When your hearts in two places?
You feel great but you're torn inside.
You feel love but you just can't embrace it,
When you found the right one at the wrong time.

And you're sitting in the front row,
Wanna be first in line,
Waiting by my window,
Giving me all your time,
You could be my hero,
If only I could let go,
But his love is still in me,
Like a broken arrow.
Like a broken arrow.

Födelsedagsvoffi <3

Idag fyller världens finaste lilla chihuahua 2 år <3
Sjukt va fort tiden går, minns de som igår när mamma och jag åkte och hämtade henne :)
 
Rizzla fick en ny pyjamas av mig i lite tidig present häromdagen och av mamma fick hon en rosa Hurtta sele som jag hade önskat mig, dock va den lite för stor och finns inte i just dne modellen i mindre stl för de va den minsta så får sy in den lite där fram sen så blir de nog bra :D Bild på selen kommer när jag har fixat till den :)
 
 
Till frukost och middag har vi lyxat till den vanliga maten med lite geggfoder (burk), leverpastej, korvbitar och en skvätt grädde - va väldigt uppskattat hihi :D Självklart har de bjudits på ett nytt tuggben också även om hon redan har femhundrasjuttioelva st i sin låda men de klart, är de födelsedag så är de ;)
 
 

Collina har flyttat

Som ni säkert redan vet så tvingades jag ju lämna ifrån mig Collina, tanken va först att hon skulle säljas för att de skulle va för osäkert att låna ut på foder eftersom att skulle de va ngt som inte funkade så skulle jag ju inte ha ngn möjlighet att ta hem henne. Men efter mkt prat med mamma och pappa så bestämde vi att hon ska ut på foder ist då jag absolut inte skulle klara av att sälja henne och verkligen inte ville de heller. Men skulle de va ngt problem och vi måste ta hem henne så löser vi de då :)
 
Iaf så efter mkt letande så hittade jag ett perfekt hem till henne, en tjej som förstår henne och red henne superbra och ännu viktigare, Collina accepterade henne som ryttare vilket hon absolut inte gör med alla som dom flesta av er vet. Hon bor nu i västerås hos Sofia som ska ha henne 1 år till att börja med. Planerna är att hon givetvis ska ha henne som bästa vän men även träna och tävla i hoppning vilket känns toppen då de va en sån ryttare jag letade efter till henne. Collina älskar att hoppa och tävla så de är så synd att jag inte har haft så mkt möjlighet att tävla henne sj under alla våra år ihop.
 
I onsdags (12 dec) åkte vi och lämnade henne i de nya stallet. Hon va jättelugn när vi kom dit och verkade trivas bra direkt. Hon har en stor fin hage för sig sj där hon kan springa och busa runt bäst hon vill med hästkompisar runt om sig och ev. ska hon få en kompis i hagen sen om dom hittar ngn som passar :) Hon har en stor fin box med massa halm i ett mysigt stall som är uppdelat i flera delar, tror de va 6 boxar i hennes del.
 
Sofia och hennes familj (storasyster och mamma) är verkligen supernöjda med henne, hon sköter sig toppen och har redan smält allas hjärtan i stallet :') Även Sofias storasyster har provat att rida Collina vilket även de hade gått jättebra och hon blev jättekär i henne så bättre kunde de verkligen inte bli :D
 
Än så länge har dom bara ridit dressyr och ridit ut men inom kort ska dom nog va med på en 2dagarsträning i hoppning berättade Sofia när vi pratade igår och jag har bett henne filma om de går så jag får se och då kan jag självklart dela med mig av den till er om ni vill :)
 
Att jag lyckades hitta ett så bra hem till henne är en otrolig lättnad för hjärtat, känner mig miljoner ggr lättare nu samtidigt som jag känner mig miljoner ggr tyngre då saknaden blir större och större för varje dag som går, Dom första dagarna fattade jag nog inte riktigt att hon hade flyttat, kändes mer som att jag va hästledig ett par dagar bara och va ute hos familjen i strängnäs men när jag kom tillbaka hem igen och dagarna bara rullar på utan ngt stall att åka till så kom saknaden som ett brev på posten. Gör så fruktansvärt ont att inte ha henne hemma, känns verkligen skitjobbigt. Min bästa vän som jag alltid kan prata med och som alltid kan trösta mig och få allt att kännas bättre.
 
Även om stallet varit jävligt jobbigt dom senaste månaderna pga att jag mår så himla dåligt som jag gör dom flesta dagarna och dels för att jag visste att hon skulle åka iväg men inte när. Känner inte att jag behöver förklara mig vidare om hur jag mår här i bloggen. Har verkligen fått kämpa för att åka ut till stallet varje dag, ridningen la jag lite på hyllan ett tag för kände bara att de va alldeles för jobbigt att rida, hade inget stt sträva efter, inga mål eftersom vi ändå skulle skiljas åt osv. Vissa dagar grät jag bara jag tittade på henne, för att jag kände mig så jävla rutten över hur allt va, kändes som om jag svek henne genom att lämna bort henne när jag lovat henne att vi aldrig skulle va ifrån varandra mer. Hur mkt jag än ville så kunde jag bara inte ta mig upp i sadeln.
De blev lite lättare på slutet när de blev bestämt att Sofia skulle ha henne. Då visste jag iaf vart hon skulle och när.
 
Nu blev de här mkt längre än jag trodde och ändå känner jag att jag skulle kunna skriva mkt mer men tvivlar på att ngn av er ens läst hela inlägget.
 
Lovar att försöka uppdatera lite oftare här, inte bara om hur de går för Collina och Sofia utan även lite mer om mig sj kanske, inte för att dagarna är så himla intressanta men lite mer inlägg om tankar och sånt och öppna mig sj lite mer.
 
Så tills dess att vi hörs igen får ni ha de så bra och cred till er som orkade läsa allt :P

RSS 2.0