FUCK the reality

.

Livet kunde seriöst inte va sämre
Hoppas de inte blir ngn morgondag..





De är bara för er som jag lever ♥

Bra dagar

Collina och jag är inne i ett riktigt bra flow nu känner jag och de är såååå roligt att sitta upp och rida henne varje gng, de värmer i hjärtat :')

Eftersom vi hoppade ganska ordentligt i lördags så fick hon ta de lugnt i söndags, skrittade ut barbacka upp i skogen och klättrade i backarna :) Insåg dock ganska snabbt att en halsring hade varit bra att ha då Collina va som en tickande bomb som tyckte de va bra mkt roligare att småstegra när vi skulle skrittade upp för backarna och hennes man är ju inte mkt att hålla i när hon far omkring om vi säger så haha, men vi kom tillbaka helskinnade iaf ;)

I måndags hade hon vilodag. Pysslade bara med henne och sen kollade jag på när några i stallet hoppade för Pontus Westergren, superintressant och roligt att titta på :)

Igår, tisdag red jag i ridhuset, trav och galoppbommarna som dom hade haft på PW-träningen låg kvar så jag tänke på allt Pontus sagt på träningen och jobbade på samma sätt. Gick kalasbra och hon va så loss och mjuk på slutet :) Mkt möjligt att hon hade lite träningsvärk och därför hon va lite stel och studsig i början men de släppte sen :)

Idag, onsdag red jag och Anneli ut bort mot lida, va ute och joggade mest och lät dom galoppera både uppför en liten 'backe' och på lidarakan fram och tillbaka. Collina tyckte väl inte att de va så jättekul att behöva galoppera bakom Wille men de fick hon vackert finna sig i men fd. galoppör som hon är så ska hon ju va först såklart, jag fick kämpa som faan iaf kan jag säga haha xD Men hästarna va jätteglada och nöjda och jag och Anneli också, supermysig tur på 1 timme :)

Imorn, torsdag ska jag till sjukhuset för att göra ett EKG-test (pga min epilepsi) som kommer avgöra om jag äntligen kan få börja övningsköra. Är så sjuuuukt nervös så ni fattar inte! Svaret på de här testet kan liksom komma att förändra hela mitt liv så de är lite svårt att inte få upp förhoppningarna.. Så fom. kl 13 imorn får ni hålla alla tummar för mig, behöver de här mer än ngt annat!  Kommer va ganska trött efteråt så Ronja är snällis och mockar och fixar mat till Collina imorn och hon får vila, tyvärr men inte mkt att göra åt de.

Nu ska vi snart käka lite mat och sen blir de film och sova så jag är utvilad imorn när mamma kommer och hämtar mig.

WISH ME LUCK :D


Hoppade igår

Skulle ju ridit ut och galopperat Collina ordentligt men när vi hick ut ur stallet började de snöa så jag reddes i ridhuset ist och faan va jag är glad för de!! De stod massa hinder framme så sänkte bara ner dom till hälften typ (80cm) haha så blev de ansbra :)

Red fram henne ordentligt i trav och galopp med mkt svängar runt hindrena i både trav och galopp. I traven jobbade jag med att få henne loss i sidorna samt att rumpan och bakbenen verkligen skulle följa med in under i svängarna. I galoppen hade hon världens power i hela kroppen så i bytena ryckte hon mig ur sadeln ett par ggr haha ;D

Började sen rulla över ena räcket på volt i båda varven och hon verkligen bara rullade över, höll samma tempo hela volten runt och hade henne perfekt över hindret så gott som varje språng. Gjorde likadant över oxen med vattenmattan också och lika fin sär :)
Hoppade några språng efter varandra innan jag gjorde en bana på 9 språng av allt, supernöjd!!!!

Världens bästa häst har jag <3




Tillbaka i sadeln

Sådärja, efter 3 stallfria dagar är de nu dags att åka ut till stallet igen :) Ska börja med att ta in hästarna då jag har insläppet idag och sen ska jag nog rida ut och galoppera Collina ordentligt på vägarna :D Har ju vart snö sen igår och nu är solen framme och snön är på väg bort så dom kommer nog va perfekta!

Hörs senare!


Hemma nu men sticker igen

Hart vart utanför Sthlm och snurrat sen igår fm :)

Jag och hjärtat har varit ute hos min familj i Strängnäs. Vi firade farmor lite i förväg också :) min syster kom dit från Västerås och även min bror som åkte ut samtidigt som oss så va alla vi 4 barn, mamma, pappa, farmor + 3 hundar (som har vart heeeelt vilda btw)

Vi åt iaf god mat, tårta, drack (ja alla utom jag och lillebror som drack cola), badade tunna, promenerade med hundarna osv. Supermysigt <3

Fick skjuts av pappa till Gnesta idag och hade hela 45 min på oss tills tåget gick så vi hittade ett berg med utsikt över vattnet så där satt vi och drack cola och tog bilder :) Rizzla va ju självklart med också <3

Uppdaterar senare ikväll för nu ska vi strax åka iväg till bondeland nr 2 haha :D


ÄNTLIGEN !!!

Ligger i sängen med min älskling och kollar första avsnittet på säsong 2 av Game of Thrones :D

Faan va vi har längtat!!!!


RSS 2.0